Samenwerken

Naast mijn kleuter is schrijven een grote passie van mij! Daarom is HIPP and Happy ook een ideale uitkomst voor mij.

Schrijfervaring

Inmiddels schrijf ik al ruim 14 jaar allerlei verschillende teksten. Van webteksten tot blogs en van productomschrijvingen tot promoties. Door de jaren heen heb ik mijn kennis over veel onderwerpen opgebouwd, waardoor ik een brede ervaring heb in het schrijven voor verschillende doelgroepen. Daarnaast heb ik veel kennis opgedaan over SEO-technieken, waardoor mijn teksten goed werken om meer bezoekers te ontvangen en te groeien als blogger of bedrijf.

Kennis en onderwerpen

Ik ben het meeste thuis in de onderwerpen van ouders met jonge kinderen, ouderschap , geldzaken, social media en marketing. Voor deze onderwerpen kan ik allerlei teksten schrijven, die jij misschien wel kan gebruiken voor jouw blog of socials. Zo verhoog je de interactie met jouw volgers, groeit jouw account/bedrijf en bouw je aan je eigen community! Naast het schrijven van blogs, maak ik dus ook content voor social media. Hierbij maak ik gebruik van al mijn creativiteit en zorg ik ervoor dat alles voldoet aan de laatste trends. Zo is groeien op social media een eitje!

Geïnteresseerd?

Ben jij op zoek naar een creatieve gastblogger met kennis van SEO? Wil je het maken en bijhouden van jouw socials graag uit handen geven? Of ben gewoon geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem dan contact op met mij. Ik sta graag voor je klaar om de mogelijkheden te bekijken! Je kan mij natuurlijk bereiken via Instagram, maar ook via de contactpagina.

Ik wacht je berichtje af!

Nick